luni, 23 noiembrie 2009

Pactul Antonescu-Geoana sau "Pactul Ribentropp-Molotov"


Inevitabilul s-a intamplat! Antonescu si Geoana au parafat "Pactul Ribentropp-Molotov", iar Traian Basescu si PD-L a fost izolat de intreaga clasa politica romaneasca. Semnatarii acestui pact sunt pana in prezent PNL, PSD si UDMR. In acest moment se poarta negocieri si cu PRM si PNG. Practic singurul aliat al presedintelui este Sorin Oprescu, care a recunoscut public ca 80% din electoratul sau va vota cu Basescu. In acest moment, lucrurile se complica foarte mult pentru actualul presedinte avamd in vedere ca aproape intreaga scena politica ii este potrivnica,mass-media il desfiinteaza si manipuleaza pe fata electoratul.
Singura speranta a lui Traian Basescu a ramas electoratul! L-au salvat odata din fata struto-camilei PSD-PNL si sunt convins ca il vor salva si de data aceasta!
Desi totul pare in defavoarea prezidentiabilului, cred ca "Pactul Ribentropp-Molotov", i-a oferit in acest moment armele cele mai potrivite pentru a ataca foarte dur frontul anti-basescian!
"De ce s-au unit toti impotriva mea"?
"Coalitia Grivco" a fost pana la urma o realitate confirmata de acest PACT!Traian Basescu nu a mintit cu nimic! Coalitia s-a parafat, mogulii manipuleaza si denigreaza!
Inclin sa cred ca aceasta miscare era pregatita inca de la Grivco si pentru a demonstra acest lucru voi adresa cateva intrebari majore:
De ce Mircea Geoana l-a menejat pe Crin?
De ce Crin nu l-a atacat pe Geoana decat in ultimele zile?
De ce Geoana a lansat tema dezbaterii in doi, si cel care a fost la Cluj a fost Crin?
Practic, Geoana stia ca va intra in turul 2, insa coalitia Grivco a urmarit de fapt obtinerea unui procentaj cat mai bun pentru Crin, care sa contribuie decisiv la infrangerea lui Base in turul 2! Geoana are un electorat de stanga si niciodata un electorat de dreapta nu o sa voteze cu stanga. A fost constient de asta si de aceea l-a infipt pe Crin in coasta lui Base,pentru a lua din electoratul lui Base. Pentru ca cele 5-6 procente peste cota partidului sunt luate de la TB!
Astfel Geoana s-a apropiat destul de mult de TB astfel incat sa arate electoratului sau si in special electoratului anti-base, ca poate fi batut, iar pe de alta parte prin Pactul Ribentropp-Molotov, atrage o parte din voturile lui Antonescu, Vadim, Becali, ceea ce ii ofeara un avantaj moral si procentual pentru turul 2.
Insa nu a calculat faptul ca acest Pact poate avea un efect secundar si anume intoarcerea electoratului de dreapta catre TB!

Niciun comentariu: